Stukadoorsbedrijf de Wit uit Veldhoven voor al uw stukadoorswerk in Eindhoven en omstreken
over stukadoorsbedrijf de wit veldhoventechnieken stukadoor veldhovenhet 6 procents tarief voor huizen/panden ouder dan 2 jaarhandige tips stucadoor veldhoveneen impressie van ons stucwerk uit veldhovenover stukadoorsbedrijf de witin contact met stucadoorsbedrijf de wit uit veldhoven

Over Stukadoorsbedrijf de Wit

Na het afronden van de opleiding tot schilder aan de Schildersschool heb ik als schilder jarenlange ervaring opgedaan. Later ben ik via mijn schoonvader in contact gekomen met het stukadoorsvak. Na enkele jaren in opleiding te zijn geweest, ben ik uiteindelijk in 2000 als zelfstandig stukadoor/schilder aan de slag gegaan. Door deze veelzijdigheid kan de afwerking van uw huis vanuit de juiste invalshoek bekeken worden. Voor zowel kleinere als grotere projecten kunt u bij mij terecht, van keuken tot school, uw tevredenheid is mijn streven.

Op onze site vindt u informatie over de diverse technieken, en niet geheel onbelangrijk informatie betreffende het 6% btw tarief, wat wij mogen hanteren voor woningen ouder dan 15 jaar. Op de pagina foto-impressie staan enkele voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten.
Geen online offerte calculator met een heleboel haken en ogen. Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om uw ideeen te bespreken en daar een passende offerte bij te maken.

Stukadoorsbedrijf de Wit
toonaangevend in binnenstucwerk, buitenstucwerk, en schilderswerk. Voor leemstuc en/of tadelakt bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Voor een telefonische afspraak belt u 040 2547178 of u kunt gebruik maken van ons contactformulier.